maanantai 3. syyskuuta 2012


Hellou!


läksy:

Työseloste junanosien pintakäsittelystä.
Työkalut/Välineet:


  • Haalarit, hanskat
  • Puukkoja, lastoja, hengityssuojain, ruisku, suojalasit

Työvaihe:Kun osat on valittu niistä poistetaan käsin lastan ja puukon avulla suurimmat liat pois ja osat voi sen jälkeen laittaa koneeseen joka poistaa kuumalla nesteellä pinnalla olevan rasvan. 
Koneen tullessa valmiiksi, osat kuivataan ja laitetaan sinkoon. Singon tehtävänä on poistaa kaikki lika mitä on jäänyt kappaleen pintaan. Sinko "ampuu" todella pieniä kuulia jotka osuvat kappaleen pintaan ja pyyhkäisee likaisen pinnan mukanaan. Singon ollessa valmis osat käännetään ympäri, että varmasti kaikki lika irtautuu pois kappaleesta ennen maalausta. 
Kun sinko on päällä sillä välin putsaamme pöydän, vaihdamme päällystepahvin ja kiinnitämme pöytään tuet jonka päälle asetamme maalattavat kappaleet. Tukien avulla on helpompi maalata kappaleet kun ne eivät osu pöytään ja ne on helpompi kääntää kuivina ettei jää jälkiä maalipintaan.
Pöydän putsauksen jälkeen menemme tekemään maalin mikä tulee kyseisiin kappaleisiin (Temalac FD 50), ja valmistelemme ruiskun. Ja kun maali on saatu valmiiksi viemme kappaleet maalauskammioon ja aloitamme maalaamisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti